Kleurplaat Linge Schoon

Kleurplaat Linge Schoon

januari 31, 2020 Uncategorized 0

Schoonmaken van rivieren is geen kinderspel daarom organiseren wij sinds 2008 elk jaar voor de allerkleinsten een kleurplatenwedstrijd, zodat ook zij aan de hele wereld kunnen laten zien hoe belangrijk schoon water voor hen is.

Hou je van schoon water voor de bloemen, bomen, vogels, vissen, vlinders en/of voor je zelf om te zwemmen of te zeilen kleur dan onze kleurplaat op je mooist in en lever haar tijdens de schoonmaak actie in bij de organisatie. Voor elke kleurplaat krijg jij een set met maar liefst 12 kleurpotloden kado.
De kleurplatenwedstrijd wordt dit jaar mede mogelijk gemaakt door het Art Drawing Center.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *